Weddings

Huwelijken, één van de mooiste momenten in het leven van elk koppel. Wensen jullie een ceremonie in de prachtige natuur of toch eerder een traditionele bruiloft? Alles kan. Wij streven ernaar om elk aspect uit te werken volgens jullie wensen. Ook bij de organisatie van de vrijgezellenavond kan u bij ons terecht. Door mijn extra specialisatiediploma kan ik zowel bruid als bruidegom begeleiden in de keuze van de bruidskledij die aansluit bij het gewenste thema, dit is natuurlijk een vrije keuze. Wij hebben verschillende formules  en diensten waar u gebruik van kan maken.

Wedding formules

All-in formule

thumbnail

Van A tot Z

Een All-in formule bevat de volledige organisatie, begeleiding, styling en decoratieproces van jullie huwelijksfeest van A tot Z. Alles wordt voor u geregeld zodat u zonder stress naar deze prachtige dag kan toegroeien.
'We turn your story into reality'

Styling en decoratie

thumbnail

Styling en decoratie

Deze formule bevat de volledige uitwerking van het stylingproces. We gaan op zoek naar decoratie-items die perfect aansluit bij jullie thema en werken dit uit naar een prachtig concept. Aan de hand van aangepaste moodbords wordt u al in de sfeer gebracht van een sprookje.

Begeleiding

thumbnail

Begeleiding

Wenst u tijdens uw huwelijksfeest een ceremoniemeester die ervoor zorgt dat alles in goede banen geleid wordt? Ook wij staan in voor de begeleiding op de dag zelf en bij wens natuurlijk ook de nazorg van het evenement.

"Once in a lifetime love gives us a fairytale"

M. Brown