Get to know us

Leer ons fantastisch team kennen. Via onze kennis, ervaring, creativiteit en flexibiliteit maken wij uw dromen waar. 

About Megan

Ik ben Megan Lannoo en met trots heet ik jullie welkom in mijn eventbureau.

Al van jongs af aan ben ik geïnspireerd door de evenementenwereld. Huwelijksfeesten sprongen bij mij direct in het oog. Het organiseren ervan leek een droomjob “because once in a lifestyle love gives us a fairytale”, en zo begint ook mijn verhaal. Met een extra specialisatiediploma als weddingplanner kan ik deze droom in vervulling brengen en elke bruiloft tot in de kleinste details samenstellen.

Maar ik bied een brede waaier van mogelijkheden aan. Voor eender welk evenement kan u bij mij terecht voor het  creëren van een totaalconcept waar u en uw gasten ten volste van kunnen genieten. Ik sta ook in voor de begeleiding op het evenement zelf, styling, decoreren, ideeën en tips verzamelen enz.

Voor mij staat de klant steeds centraal, ik ben zeer flexibel opgesteld waarbij niets onmogelijk is. Mijn taken en diensten worden aangepast naargelang de wensen van de klant. Daarnaast is perfectionisme één van mijn grootste troeven. Elk strikje, kaarsje, boeket en boekje moet perfect liggen. Details maken het totaalplaatje af, hieraan wordt veel aandacht en zorg besteed. Aansluitend hierbij is creativiteit een eigenschap die niet ontbreekt, waardoor feeling voor decoreren en stylen zeker ten volste aanwezig zijn. Verder springen trends direct in het oog, waardoor ik steeds op de hoogte ben van nieuwe decoratie- en stylingmogelijkheden. Tot slot heb ik een groot talent om diavoorstellingen en video’s te samen te stellen met bijpassende muziek die uw harten veroveren, wat altijd wel van pas komt tijdens het evenement door.

The little one

Lucky, dit is mijn roepnaam. Mijn functie bestaat eruit om mijn baasje bij te staan bij het organiseren van evenementen. Hiernaast ben ik ook de geschikte partner om een warme en liefdevolle sfeer te creëren waarbij jullie gedurende elke afspraak zich thuis voelen. Samen zijn wij de drijvende kracht van dit eventbureau. 

“Together is a wonderful place to be”